Blog Latest sellers video

Jakso 29 | Nämä myyjät tekivät sen oikein

Subscribe to YouTube Channel!

Tänään näytämme sinulle joitain myyjiä, jotka ovat tehneet kaiken oikein. Olen Tom Pietsch Tom & Cindyn ja Lengthy & Fosterin osakkuusyritysten kanssa, takanani on 5964 Manorview Approach. Tämä kiinteistö on menossa markkinoille tänä viikonloppuna ja se on vain upea talo.

Joten kaikki rakastavat Northampton-yhteisössä suunnitellussa yhteisössä, joka on Kingstowne Alexandriassa. Kingstownessa on uima-altaita ja kuntosaleja ja kävelyreittejä, paljon, koripallo, tennis, mukavuuksien luettelo on rajaton. Ja tämä erityinen kivi edessä oleva koti on nykyaikainen siirtomaa, jolla on kaikki mahdolliset päivitykset, ja poika näyttää siltä, ​​että se on fantastinen sisäpuolella. Se on tyylikäs, nykyaikainen ja moderni, enkä useless voi odottaa näyttääkseni sitä sinulle. Joten mennään sisälle ilman enempää,

Oikein tällä tavalla, ja ensimmäinen asia, jonka huomaat tässä kodissa, ovat nämä rikkaat käsin raaputut kahviväriset kovapuulattiat, jotka kulkevat koko päätason, portaita ylöspäin ja myös koko toisen tason. Rakastat tätä keittiötä ja nämä kaapit ovat helmivaahteraa paahdetulla mantelilasilla. Meillä on kvartsilaskurit, ruostumattomat ja valkoiset kodinkoneet, tämä kaunis monimutkainen backsplash ja öljyllä hierottu pronssi kalusteet ja laitteet. Kymmenen jalka katto, tämä on mahtava. Koko laajan muovauspaketin ansiosta sinulla on dentil-muovaus, laatikkomuovaus, jalkalistat, tuolikisko, tällä kodilla on erittäin hienostunut tunnelma siitä.

Tämä on yksi suurimmista, mukavimmista kansista yhteisössä. Katso kuinka yksityinen se on ja se tukee puita. Katso tämän toisen kerroksen hieno huone, se on valtava, siinä on paljon upotettuja valoja ja kaasutakka. Täällä olemme makuuhuoneessa, se on iso, se on kaunis, näkymät puille ja hieno kävelykaapissa. Tässä on mestarikylpy, se on todella superkylpylä, kuten siinä on hienoja laattalaitteita, marmoritasot ja poreallas hyvää liottamista varten päivän päätteeksi.

Joten, se on useless maku siitä, mitä tällä poikkeuksellisella ominaisuudella on tarjota. Jos haluat nähdä kaiken ja saada yksityisen kiertueen, soita toimistollemme milloin tahansa, 703-822-0207.

Kiitos tämän videon katselusta. Julkaisemme uusia videoita joka keskiviikko, joten voit vapaasti siirtyä tilaamaan YouTube-kanavasi. Odotamme innolla tapaamistamme ensi viikolla.

Olemmeko yhteydessä sosiaaliseen mediaan? Toivomme sinun liittyvän Facebookissa, Instagramissa tai YouTubessa!